NYHET 2021!  Vi växer och gör vårt företag större med fler kompetenser 

Westman VVS & Bygg tillsammans med Designgruppen i kalix har utökat sin verksamhet inom byggnation och renoveringar och har 5 duktiga snickare, en plattsättare, en VVS:are och en projektör för våra projekt vi tar oss an. Vi har även en inredningskonsult som hjälper våra kunder att rita planlösningar, elvationer, byggritningar, El och VVS ritningar.  Vi färgsätter och tar även fram möbelförslag för varje projekt. Kompletta lösningar inom både VVS och byggnation när vi har en rörmockare under hela projketet som även är under arbetsledarollen och ser till att allt byggs regelmässigt.   

Vi samarbetar med andra företagare på orten och samodnar så byggprojektet ska bli så smidigt som möjligt. Kontakta oss så berättar vi mer eller för offert. 

Följ oss på instagram, westmanvvsbygg eller designgruppenikalix för se renoveringar och byggbilder. 

Installerat och klart!

Vi utför alla slags rörinstallationer för ert hushåll. Från badrum & kök till värmeanläggning, både för privatkunder eller företagskunder

           Finsnickerier

Vi ger det lilla extra. Finsnickeri är något vårt företag brinner för och är stolta över. Vid renoveringar eller nybyggen ger vi alltid vårt yttersta för att ta fram snickarglädjen. 


 Det är oss du möter,      tillsammans med vårt byggteam. Vi ses!  

         Klinker & Kakel

Vår egna plattsättare skapar tillsammans med vår inredare & rörmockare fina lösningar för ditt badrum, tvättstuga & hall. 
Vi gör ritnigen som du vill ha det.